Rólam

 

Én egy onlinenagyi lánya vagyok:-)

Ez mit is jelent? Azt jelenti, hogy az én anyukám az, aki  az interneten keresztül tartja a kapcsolatot az unokáival, mert az egyik unokája 160 km-re lakik, a másik unokája pedig 1500km-re. Az ő példája adta az ötletet nekem ennek a programnak a megszervezéséhez.

Mivel a nővérem is és én is olyan messzire költöztünk a szülői háztól, hogy emiatt a szüleink nem tudnak nagyon gyakran meglátogatni minket, ez különösen igaz a nővéremre, aki már több, mint 10 éve külföldön él. Anyukám sosem dolgozott számítógépekkel, mégis amikor arról próbáltam meggyőzni, hogy ennek a masinának a segítségével láthatja az 1500km-re lévő kisunokáját akár mindennap, egy percet sem gondolkozott rajta és megtanult skype-olni!

Sosem felejtem el az első alkalmat, amikor évekkel ezelőtt még egy borzasztó lassú internet kapcsolattal és egy nagyon gyenge webkamerával, szakadozó vonallal, de végülis megpillantottuk egymást az interneten. A vonal egyik végén a tesóm és a kislánya, a másik végén pedig anyukám és én ültünk és akkor már hónapok óta nem láttuk a testvéreméket. Nem kell részleteznem azt a meghatottságot, amit éreztünk, mondanom sem kell, hogy mindenki sírt örömében.

Ezt az örömet szeretném nyújtani mindazoknak, akik részt vesznek a tanfolyamon.  Mégha nem is azért jönnek el, hogy egy távoli családtaggal tudják tartani a kapcsolatot, hanem csak a saját maguk szórakoztatására szeretnének  megtanulni a számítógéppel bánni, akkor is ezt fogják érezni. Mert sose késő elkezdeni internetezni!

Erre anyukám a legjobb példa, aki azóta is mindennap skype-ol!

 

Ezért Nagyi, ne habozz, üdülj és netezz!

 

vps hosting